Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De ondernemer

Brendnewday – Brenda Vrieze
Waldeck Pyrmontstraat 13B
9722GL Groningen

E-mail: info@brendnewday.nl
Mobiel: 06-47400193
www.brendnewday.nl

KVK-nummer: 69239843
BTW-nummer: 110844282B01

Toepasselijkheid

Dit zijn de algemene voorwaarden van Brendnewday, betreffende de webshop voor het boek ‘Hoe poets je de tanden van een leeuw?’. Wanneer je hier een bestelling plaatst geef je te kennen akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Brendnewday behoudt het recht deze algemene voorwaarden ten allen tijden aan te passen.

Het aanbod

Het aanbod van de webshop van Brendnewday omvat het boek ‘Hoe poets je de tanden van een leeuw?’ Daarnaast is er de mogelijkheid een bedrag te doneren.

De overeenkomst

Er is sprake van een overeenkomst wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst in de webshop.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor particuliere klanten die bij Hoe poets je de tanden van een leeuw? een bestelling hebben geplaatst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Brendnewday geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@brendnewday.nl.
Het verschuldigde bedrag zal binnen vijf werkdagen na aanmelding van jouw retour worden teruggestort, op voorwaarde dat product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen. Ook beschadigde bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

De prijs en factuur op verzoek

De prijs van het boek ‘Hoe poets je de tanden van een leeuw?’ € 14,95 is BTW vrijgesteld aangezien Brendnewday gebruikt maakt van de KOR (Kleine Ondernemers Regeling).

Na bestelling kun je indien gewenst een factuur aanvragen via info@brendnewday.nl. Dit kun je doen door de ontvangstbevestiging van je bestelling door te sturen en de in titel “verzoek factuur” te zetten. Mochten de factuurgegevens afwijken van het opgegeven adres, dan kun je de gegevens in de e-mail vermelden.

Levering en uitvoering

De plaats van levering is het adres dat de klant kenbaar heeft gemaakt in het bestelproces. Dit kan het factuuradres zijn of een ander adres. Hiervoor kan de optie “Verzenden naar een ander adres” worden aangevinkt. Wanneer het om een bedrijfsadres gaat, dient de bedrijfsnaam te worden vermeld in het adresveld.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je de bevestiging per mail. Brendnewday streeft ernaar je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je hier ook een bericht van. Bestellingen worden altijd met Track & Trace verzonden.

Brendnewday is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken tijdens het leveren door de bezorgdienst. Wel doet Brendnewday er alles aan om een gepaste oplossing te vinden.

Vragen of klachten

Op de overeenkomst is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Heb je een vraag, opmerking of klacht? Stuur een mail naar info@brendnewday.nl. Brenda doet er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel en goed mogelijk in behandeling te nemen.

Cookies & Privacybeleid

De website www.hoepoetsjedetandenvaneenleeuw.nl gebruikt cookies om een optimale gebruikerservaring te bieden en om jouw voorkeuren op te slaan. Analytische gegevens voor Google worden geanonimiseerd. De gegevens die je invult via het contactformulier of als je een bestelling plaatst worden enkel en alleen gebruikt door Brendnewday om contact met je op te nemen omtrent je vraag, je bestelling en om de bestelling te kunnen versturen.